Amarcord - mig og min familie poster
Det er bare rimeligt at dele...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Reddit
Reddit
Share on VK
VK

Amarcord - mig og min familie

En Fellini-film ligner ikke nogen anden og da slet ikke den festlige Amarcord, der vandt en Oscar som årets bedste udenlandske film i 1974. Titlen betyder \"jeg husker\", og den fortæller om folk og fæ i Fellinis egen hjemby, Rimini, ved Adriaterhavskysten under fascismen. Federico Fellini satiriserer over sit ungdomsliv og beskriver dagliglivet i byen som et cirkus af sociale ritualer, ungdommelige lyster, mandlige fantasier og politiske udflugter.

Varighed: 123 min

Sprog: Italian, Greek, Ancient (to 1453)

Udgivet: 1974 Sep 19

IMDb: 8/10 (30162 stemmer)

Budget: N/A

Indtægter: N/A

Rotten Tomatoes Audience Score 90%
Tomatometer 90%